Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Parteneri

Asociatia Europeana pentru o Viata Mai Buna (AEVB)

este o organizatie non-guvernamentala, non-profit ce si-a propus ca obiectiv general imbunatatirea calitatii vietii si promovarea valorilor umane din Romania, prin sustinerea si promovarea unor masuri in domeniile vitale ale existentei cetatenilor. Astfel, AEVB are ca scop dezvoltarea si implementarea de masuri si actiuni ce vizeaza dezvoltarea resurselor umane in perspectiva mentinerii, integrarii sau reintegrarii pe piata muncii a persoanelor defavorizate. In aceasta directie, asociatia are la baza experienta membrilor sai, acumulata in peste 12 ani in contextul implementarii de proiecte finantate din fonduri de pre- si post-aderare, acordarea de asistenta tehnica UE in tarile externe, acorduri bilaterale, proiecte finantate de banca mondiala, inclusiv colaborari in plan national si European privind dezvoltarea turistica, antreprenoriat, dezvoltare regionala si masuri ce vizeaza ocuparea fortei de munca si incluziunea sociala.

 

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Tulcea

organizeaza, coordoneaza si realizeaza la nivel judetean activitatea de ocupare a fortei de munca, de formare profesionala si de protectie sociala a persoanelor neincadrate in munca.

 

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu

este o institutie publica cu personalitate juridica, ce functioneaza sub autoritatea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, a carei misiune este afirmarea ca autentic ofertant al serviciilor de ocupare si de formare profesionala de o inalta calitate, prin programe centrate pe beneficiari, pentru a le spori sansele de reusita pe piata muncii si prin acces nediscriminatoriu la surse de informare relevante si la serviciile oferite.

 

Agentia pentru Dezvoltare Regionala RODOPI S.A. (Grecia)

are o experienta vasta in implementarea de proiecte si, in mod specific, creeaza, sprijina, coordoneaza, pune in aplicare si administreaza initiative ce tin de dezvoltarea locala si care corespund nevoilor institutiilor (publice si private).